logo

Kennisnetwerk Jeugd Haaglanden

Kennisnetwerk Jeugd Haaglanden
aside image

Inspirerend webinar over ervaringsdeskundigheid op 7 juli 2021

De transformatieprogramma's Jeugd zijn in volle gang. Zo ook in Haaglanden. Samenwerken met opvoeders en jongeren en inzet van ervaringskennis zijn daarbij cruciaal.
In samenspraak met de projectleiders van het Transformatiefonds organiseert JSO net voor de zomer een verfrissend webinar. 


Programma 
We beloven een afwisselend programma.

  • Een online college van Alie Weerman, lector GGZ & Samenleving aan Hogeschool Windesheim, met vernieuwende ideeën over de toepassing van ervaringsdeskundigheid.
  • JONG doet mee! biedt een speciaal ontwikkeld instrument aan dat betrekking heeft op gedragsregels in de hulpverlening. Wethouder Jakobien Groeneveld van Zoetermeer en Marjolein Moonen van de Haagse Hogeschool nemen het in ontvangst. Dit instrument is ontwikkeld naar aanleiding van het Clientervaringsonderzoek 2019 van het Kennisnetwerk Jeugd Haaglanden.

Wanneer en waar

7 juli, 09:30-11:30, online via Zoom. Aanmelders ontvangen de link een week van tevoren.

Voor wie
Beleidsmakers, managers, bestuurders en hulpverleners in Haaglanden die graag geïnspireerd de zomer in willen gaan.

Maak vandaag nog gebruik van dit aanbod en meld je aan via https://fd7.formdesk.com/jso/transformatie-inspiratie-haaglanden


Over JONG doet mee!
JONG doet mee! is een platform van jongerenraden en jongeren die ervaring hebben met jeugdhulp en dak- en thuisloosheid in Haaglanden. De leden van het platform willen samen met de gemeenten en instellingen uit Haaglanden de jeugdhulp verbeteren voor alle jongeren en gezinnen. Zij geven gevraagd en ongevraagd advies aan gemeenten en instellingen. 

Over Alie Weerman
Dr. Alie Weerman is psycholoog en lector GGZ en Samenleving. Zij combineert wetenschappelijke kennis, praktisch-professionele kennis en ervaringskennis en doet vooral participatief actieonderzoek op het snijvlak van psychiatrie en samenleving. Ze legt ongebruikelijke praktische verbindingen door formele systemen heen en doet dat meestal met kunstzinnige methodes (art-based). Bron: windesheim.nl.  

 

Aanmelden via deze link! Delen wordt gewaardeerd!